Mudances Girona és una empresa familiar que compta amb quasi quaranta anys d’experiència a l’esquena (l’empresa es va constituir el 6 d’octubre de 1976 davant el Notari José Peñafiel Burgos), avalada sempre per un personal professional i en contínua formació. Pionera a la ciutat de Girona, la nostra empresa està especialitzada tant en transports nacionals com internacionals de tot tipus. Així mateix, oferim el servei de guardamobles que millor s’ajusti a les seves necessitats personals.

Els nostres fonaments estan a les nostres arrels familiars, cosa que referma la continuïtat de la nostra empresa en aquesta segona generació. Tot això unit fa que comptem amb l’experiència i l’empenta necessàries per emprendre, evolucionar i oferir un servei de primera categoria, a l’altura de les nostres pròpies i més elevades exigències, complint amb les expectatives sempre rigoroses dels nostres clients.

Donada l’experiència acumulada al llarg de tots aquests anys hem arribat a conèixer de primeríssima mà què implica el fet de “traslladar-se” i les conseqüències intrínseques que això comporta. El moment de la mudança pot resultar emocionalment estressant i, és per això, que el nostre màxim interès rau en les persones: treballem amb i per a les persones. La nostra idea d’un treball ben fet és aquell que es realitza d’una manera professional i transparent per al nostre client, minimitzant els punts d’estrès i maximitzant la seva satisfacció.

Empresa associada a: FEDEMAC, CETM, AMC, Fedem, Transcalit i A.S.E. Trans Girona.

Pot sol.licitar informació i pressupost sense cap mena de compromís.