Disposem de flota de camions capitonés, camions plataformes, elevadors munta-mobles i guardamobles tancat destinat exclusivament als nostres clients, us oferim la possibilitat que el nostre personal expert i qualificat realitzi l’embalatge de les vostres pertinences.

Creiem fermament en la formacióevolutiva de tot el nostre personal ja que aixòpossibilita una execuciómés efectiva i precisa de la nostra tasca. Disposem de les últimes eines i tecnologies per facilitar des dels treballs més petits a les grans càrregues.

ELS NOSTRES SERVEIS

 • Mudances nacionals i internacionals
  Trasllats d’oficines, naus industrials, pianos, obres d’art, …

 • Guardamobles tancat
  Desmuntatge i muntatge de mobles
  Embalatge

 • Lloguer de furgoneta o camió capitonés amb xofer
  Lloguer de plataforma elevadora

No dubteu en consultar-nos, fem pressupostos sense cap compromís.
Deixeu-nos el vostre missatge a l’apartat de contacte amb el vostre nom, telèfon i correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

Mudances nacionals i internacionals

El servei de mudances nacionals i internacionals està dissenyat per la vostra comoditat. Oblideu-vos de carregar i descarregar les vostres pertinences, nosaltres ens encarreguem de tot. Ens indiqueu el seu destí i nosaltres ens encarreguem de portar-vos-ho i, un cop allà, ho descarregarem.
Aquest és un servei perfecte tant per mudances particulars com d’empreses. Tant si la vostra mudança és nacional o internacional des Mudances Girona estem encantats d’ajudar-vos. Contacteu-nos.

Trasllats d’oficines, naus industrials, pianos, obres d’art:

Des Mudances Girona portem més de quaranta anys treballant en mudances i trasllats d’empreses. Som especialistes en tot tipus de transport tant de maquinària industrial, com mobles i documents d’empreses o de l’Administració.

Cobrim les necessitats tècniques i més especifiques del trasllat, tant per a la vostra comoditat com en la seguretat de tot allò que transportem. Contacteu-nos i confeccionarem el vostre pressupost a mida.

Guardamobles tancat

Disposem d’un guardamobles privat per a vosaltres amb alarma, videovigilància 24 hores i segur d’incendi i robatori. Tot per a la millor cura de les vostres pertinences.

El servei de guardamobles està estructurat en diferents mides de contenidors tancats per a que pugueu escollir el que més s’adeqüi a les vostres necessitats. Així mateix, oferim el personal per a la càrrega i la descàrrega i servei de Picking.

Des de Mudances Girona hem dissenyat aquest servei pensant tant en empreses com en particulars que volen salvaguardar les seves pertinences a l’espera d’una nova ubicació. A Mudances Girona tenim l’espai que vosaltres esteu buscant. Contacteu-nos.

Desmuntatge i muntatge de mobles:

Si durant les vostres mudances voleu despreocupar-vos del muntatge i desmuntatge de mobles, a Mudances Girona ens encarreguem de tot fent-ho per vosaltres.

Imagineu obrir les portes de la vostra nova ubicació i trobar tot ja muntat i llest per al seu ús. Contacteu-nos i treballarem per facilitar-vos la vostra mudança.

Embalatge

Potser el més desagradable d’una mudança sigui el fet d’embalar-ho tot, tant pel temps de dedicació com per la seva complexitat en fer-ho bé. Des Mudances Girona portem molt de temps fent-ho i podem ajudar-vos.

Els vostres objectes personals seran classificats i empaquetats en caixes de cartró de diferents mides especials per a embalatge: vaixella, llibres, roba de penjar. Així mateix, per a la protecció dels vostres mobles, l’empaquetatge es realitzarà amb mantes, paper de bombolla o paper film especial per mudances.

Ens encarregarem de la cura de les vostres pertinences tal com si fossin les nostres, només caldrà que us preocupeu de donar-nos la nova adreça de destí. Així de fàcil pot ser una mudança gràcies als nostres serveis professionals. Contacteu-nos.

Lloguer de furgoneta o de camió capitone amb xofer

Disposem d’un servei de lloguer de furgoneta o camió capitone amb xofer.

Lloguer de plataforma elevadora

Posem a la seva disposició el servei de lloguer d’una plataforma elevadora

No dubteu en consultar-nos, fem pressupostos sense cap compromís.
Deixeu-nos el vostre missatge a l’apartat de contacte amb el vostre nom, telèfon i correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres.